Burgemeester Van Oosten bracht zijn felicitaties over aan het bruidspaar.
Burgemeester Van Oosten bracht zijn felicitaties over aan het bruidspaar. Foto:Foto-Ok.nl

Platina huwelijk echtpaar Richard-Kesling

Algemeen 381 keer gelezen

Spijkenisse - Vanmiddag bezocht burgemeester Foort van Oosten het echtpaar Richard-Kesling om hen te feliciteren met hun platina huwelijk.

Allebei rasechte Rotterdammers, beiden getogen op de Nieuwe Binnenweg in het hart van de stad, ontmoetten zij elkaar op diezelfde Nieuwe Binnenweg. Het was in de tijd gebruikelijk om op woensdagen en zaterdagen te flaneren en zo ontmoetten jongeren elkaar. Bij meneer en mevrouw leidde dat ertoe, dat zij 70 jaar geleden, op 21 april 1954 in het huwelijk traden met elkaar.

Het echtpaar kwam na wat omzwervingen terecht op de Meeuwenplaat. Hier, en later op nog wat andere plekken in Hoogvliet, heeft het echtpaar flink wat jaren doorgebracht. Hier stichtten zij een gezin en werden er drie kinderen geboren: twee dochters en een zoon. Helaas is een dochter op zevenjarige leeftijd overleden bij een ongeval. Deze gebeurtenis heeft diepe sporen nagelaten in het gezin. Toch heeft de familie zich herpakt en spreekt vol liefde over haar. Een prachtige tekening naast de deur laat een sprankelend meisje zien.

Meneer Richard werkte in de bouw. Hij was hoofduitvoerder en heeft aan veel bouwprojecten meegewerkt. Veel in Zoetermeer en Rijsjwijk, maar in de jaren 60 bijvoorbeeld ook aan metrostations op de Coolsingel. Mevrouw heeft nog gewerkt in een fabriek waar verpakkingen voor bonbons in elkaar werden gezet. Na de VUT verhuisde het echtpaar naar Spijkenisse, waar ze nog wonen.








Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws