Zomeractiviteiten bij De Buffel

Geplaatst op

  • buffel

Als u foto’s/video’s instuurt gaat u akkoord met publicatie van deze foto’s/video’s op www.voorne-putten.nl, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. De door u ingestuurde foto’s/video’s zijn uw eigen werk of u bent gerechtigd deze foto’s/video’s toe te sturen. De foto’s/video’s mogen niet getruct zijn.

Sleep foto's in het vierkant of klik op de upload knop.
Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Hellevoetsluis

De Buffel is de gehele zomer geopend voor publiek (van dinsdag t/m zondag van 11:00 tot 16:00) zie voor meer details www.debuffel.nl


Zomerterras aan dek van de Buffel
Voor een kopje koffie/thee met eigengebakken Buffelkoek of een drankje is het zomerterras aan dek gratis toegankelijk, bij regen gratis toegang tot de Baksruimte in het schip.

Voor betalende bezoekers is natuurlijk het gehele schip toegankelijk.

Alle Hens aan Dek
Voor kinderen tot 12 jaar (t/m 30 augustus) zijn er elke woensdagmiddag (13.30-15.30 uur); activiteiten met o.a. Keesje gooien, Goud zoeken, Touwknopen en tot slot, een traktatie. Kinderen krijgen na afloop ook nog een verrassing mee naar huis.

Vestingdagen (18, 19 en 20 augustus)
Ook tijdens de vestingdagen zal de Buffel weer in al haar pracht te bewonderen zijn. Het publiek wordt dan ook gevraagd dit prachtige schip te bezoeken en zich te wentelen in het maritieme verleden van schip en Hellevoetsluis. Het Buffelkoor (bestaande uit vrijwilligers) zal regelmatig optreden, dit afgewisseld met de verschillende activiteiten aan de wal.  Vele vrijwilligers staan klaar om de bezoekers op gepaste wijze, aan boord te ontvangen.

Vrijwilligers gezocht
Om de Buffel te onderhouden, open te stellen en te exploiteren kunnen wij nog steeds gemotiveerde vrijwilligers gebruiken. Aanmelden via de website.

Plaats reactie

Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

RSS feed voor reacties op deze pagina | RSS feed voor alle reacties

Terug
VP