Vrijwilliger gezocht voor bediening in theetuin van Historyland

Geplaatst op

  • Foto Roel van Deursen Historyland Hellevoetsluis 2016 06 28 14

Als u foto’s/video’s instuurt gaat u akkoord met publicatie van deze foto’s/video’s op www.voorne-putten.nl, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. De door u ingestuurde foto’s/video’s zijn uw eigen werk of u bent gerechtigd deze foto’s/video’s toe te sturen. De foto’s/video’s mogen niet getruct zijn.

Sleep foto's in het vierkant of klik op de upload knop.
Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Hellevoetsluis

Bij Historyland zijn de vrijwilligers van essentieel belang en erg belangrijk voor het bestaan. Zij zijn op zoek naar mensen die in het weekend zouden willen werken als toezichthouder of surveillance. Voor de bediening in de theetuin kunnen ze ook nog actieve vrijwilligers gebruiken. Heb je ervaring met kaartverkoop of verkoopwerkzaamheden dan kun je ze bijstaan in de winkel  en bij de kaartverkoop. Ook werkzaamheden voor het behoud van het museum zijn er voor de handige klusser. Dit zijn maar enkele van de benodigde werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden.

De balie van het Centrum Vrijwilligerswerk is in het Cultuurhuis Nieuwe Veste aan de Opzoomerlaan en is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 14.00-16.00 uur en woensdagochtend van 10.00-12.00 uur en zaterdag en zondag van 12.00-14.00 uur Telefoon tijdens balietijden: 0181 390607. E-mail: hellevoetsluis@centrumvrijwilligerswerk.nl en website www.centrumvrijwilligerswerk.nl/hellevoetsluis.

Foto: Roel van Deursen

Plaats reactie

Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

RSS feed voor reacties op deze pagina | RSS feed voor alle reacties

Terug
VP