Survivalmiddag bij de Parnassialaan

Geplaatst op

  • sportteam push

Als u foto’s/video’s instuurt gaat u akkoord met publicatie van deze foto’s/video’s op www.voorne-putten.nl, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. De door u ingestuurde foto’s/video’s zijn uw eigen werk of u bent gerechtigd deze foto’s/video’s toe te sturen. De foto’s/video’s mogen niet getruct zijn.

Sleep foto's in het vierkant of klik op de upload knop.
Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Hellevoetsluis

Op donderdag 17 augustus aanstaande organiseert Sportteam PUSH een survivalmiddag van 12:30 tot 15:30 uur in samenwerking met Bakx project events bij het speelveld van de Parnassialaan. De survivalmiddag is bedoeld voor jong en oud (vanaf 6 jaar) en deelname is gratis maar inschrijven is verplicht. Inschrijven kan via www.hellevoetsluisbeweegt.nl.

Tijdens de survivalmiddag komen onder andere de volgende activiteiten aan bod: ladder klimmen, lopen over een touwbrug, blaaspijp schieten en diverse samenwerkingsopdrachten. We willen er met elkaar een leuke, gezellige en vooral sportieve middag van maken. Lijkt je dit leuk? Ga dan naar www.hellevoetsluisbeweegt.nl en schrijf je in. Wees er snel bij want er is maar een beperkt aantal plaatsen.  

Wilt u meer informatie over de survivalmiddag neem dan contact op met Timon Brosky van Stichting PUSH via t.brosky@stichting-push.nl.

Donderdag 17-08-2017

12.30 t/m 15.30

Hellevoetsluis

Extra informatie

Locatie
Hellevoetsluis

Plaats reactie

Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

RSS feed voor reacties op deze pagina | RSS feed voor alle reacties

Terug
VP