Sportfondsen Hellevoetsluis organiseert Ladies Night

Geplaatst op

  • Sportfondsen organiseert Ladies Night

Als u foto’s/video’s instuurt gaat u akkoord met publicatie van deze foto’s/video’s op www.voorne-putten.nl, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. De door u ingestuurde foto’s/video’s zijn uw eigen werk of u bent gerechtigd deze foto’s/video’s toe te sturen. De foto’s/video’s mogen niet getruct zijn.

Sleep foto's in het vierkant of klik op de upload knop.
Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Hellevoetsluis

Op zaterdag 22 oktober 2016 organiseert Sportfondsen Hellevoetsluis een 'ladies night' in sporthal De Eendraght aan de Sportlaan 2 te Hellevoetsluis. Veel ondernemers promoten hun producten hebben mooie kortingen en leuke acties. Er is een zeer divers aanbod van stands met heerlijke lekkernijen, mode, geuren, zeepjes & oliën, lifestyle, woonaccessoires, reisadvies & huwelijksreizen, creativiteit, schoonheid en fotografie. De avond begint om 19.30 uur en de modeshows zijn om 20.30 en om 21.30 uur. 

Shoeby en Bristol verzorgen de modeshows met de allernieuwste kleding en Sportfondsen Hellevoetsluis heeft een prachtige sportaanbieding voor u. Er zijn deze avond heerlijke hapjes en drankjes verkrijgbaar tegen aantrekkelijke prijzen.

Entreekaarten kosten € 5.00 in de voorverkoop en € 7.50 op de avond zelf. Dit is inclusief een consumptie en een lot voor de loterij. De ondernemers die deelnemen hebben prachtige prijzen beschikbaar gesteld die door u te winnen zijn.

Kaarten zijn nu verkrijgbaar bij de receptie van het zwembad en bij het kantoor aan de Sporthalzijde, Sportlaan 2, Shoeby op de Struytse Hoeck, Bristol aan de Woonboulevard Moriaanseweg Oost, Charlotte’s Bakery aan de Rijksstraatweg en bij Hoe maakt u het aan de Smitsweg in Hellevoetsluis.

Graag tot ziens op 22 oktober!

 

Zaterdag 22-10-2016

19.30

Hellevoetsluis

Extra informatie

Locatie
Hellevoetsluis

Plaats reactie

Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

RSS feed voor reacties op deze pagina | RSS feed voor alle reacties

Terug
VP