Politiek Café Westvoorne: Hoe ziek is de politiek?

Geplaatst op

Bron: Politieke Café Westvoorne

  • rckangaroo2

Als u foto’s/video’s instuurt gaat u akkoord met publicatie van deze foto’s/video’s op www.voorne-putten.nl, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. De door u ingestuurde foto’s/video’s zijn uw eigen werk of u bent gerechtigd deze foto’s/video’s toe te sturen. De foto’s/video’s mogen niet getruct zijn.

Sleep foto's in het vierkant of klik op de upload knop.
Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Oostvoorne

Met Donald Trump als verse president in het Witte Huis, onze eigen Tweede Kamerverkiezingen voor de deur en het nodige rumoer in de lokale politiek, vraagt Partij Westvoorne zich af: hoe goed of slecht is de relatie tussen burger en politiek? Begrijpen deze elkaar nog wel?! En welke rol spelen de media? De partij nodigt u allen van harte uit op zaterdag 28 januari van 16.00 tot 18.00 uur. Plaats: Foyer dorpscentrum De Man, Burg. Letteweg 30, 3233AG Oostvoorne.  

"Wij willen aan de hand van een aantal wereldwijde, landelijke en lokale thema’s eens samen met u bekijken hoe we ervoor staan. Met een recordaantal van dik 80 deelnemende partijen belooft het wat te worden in de tweede kamer. En hebben wij in Westvoorne dan wel genoeg aan 6 partijen? Of mag het juist iets minder? Sterke man, sterke vrouw? Wie heeft het antwoord op die steeds maar groeiende onvrede, als die er al is. De parttime huisman misschien?

Als deze vragen ook u bezighouden, of als u gewoon eens gezellig met een drankje over politiek wilt praten, misschien uw eigen motie van afkeuring of wantrouwen wilt uitdelen aan een van de aanwezige raadsleden, of wie dan ook, dan  bent u van harte welkom op zaterdag  28 januari in het Politiek Café Westvoorne, in de foyer van dorpscentrum De Man. We beginnen zo rond 16.00 uur."

 

Oostvoorne

Plaats reactie

Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Reacties

  • Joke Nijman-Compter 27/01/2017 10:41pm (7 maanden geleden)

    Beste Leo,
    Een goed plan om de parttime huisman uit te nodigen. Via zijn contacten in het gemeentehuis kan hij vast vertellen hoe de gemeente omgaat met klachten van burgers. Denk aan de vele juridische conflicten, bezwarencommissies en de vele insprekers in raadsvergaderingen.

RSS feed voor reacties op deze pagina | RSS feed voor alle reacties

Terug
VP