Politiek Café Westvoorne: De Bucket-List voor 2017/2018

Geplaatst op

  • Politiek cafe Westvoorne

Als u foto’s/video’s instuurt gaat u akkoord met publicatie van deze foto’s/video’s op www.voorne-putten.nl, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. De door u ingestuurde foto’s/video’s zijn uw eigen werk of u bent gerechtigd deze foto’s/video’s toe te sturen. De foto’s/video’s mogen niet getruct zijn.

Sleep foto's in het vierkant of klik op de upload knop.
Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Westvoorne

Voor de zomervakantie bespreekt de gemeenteraad de beleidskaders voor het begrotingsjaar 2018. Veel van de collegeplannen zijn of worden al gerealiseerd, maar wat staat er nog op uw verlanglijst? Als u ideeën of wensen heeft voor Westvoorne in 2018, dan bent u van harte welkom om daarover met de PW en wellicht andere partijen in gesprek te gaan in het politiek café. 

Dit jaar zal voor het eerst een andere invulling worden gegeven aan het bespreken van de kadernota en begroting, waarbij de raad voor de zomer beleidskeuzes en – kaders zal bespreken die dan in het najaar bij de begroting financieel kunnen worden ingevuld.

De Partij Westvoorne wil u daarbij graag betrekken, om van u te horen welke wensen er leven. Wat nog zou moeten gebeuren of wat beter achterwege kan blijven.

De raadsleden en wethouder van de PW zullen er zijn en zij luisteren echt niet alleen naar de eigen achterban. Iedereen is welkom, met name de raadsleden van andere partijen worden uitgenodigd om deel te nemen aan het gesprek met de inwoners van Westvoorne. Nieuwe initiatieven voor zorg, extra geld naar de openbare ruimte, meer of minder subsidie voor duurzaamheid, meer groen, minder groen, ruimte voor evenementen, strijd tegen eenzaamheid, samenwerking – waar gaat Westvoorne mee aan het werk en waar wordt het geld aan uitgegeven?

Praat mee, of kom gewoon luisteren, In een prettige, ongedwongen sfeer. U bent van harte welkom op zaterdag 25 maart in het Politiek Café Westvoorne, in de foyer van dorpscentrum De Man. We beginnen zo rond 16.00 uur.

De Partij Westvoorne nodigt u allen van harte uit.

Plaats: Foyer dorpscentrum De Man, Burg. Letteweg 30, 3233AG Oostvoorne

Tijd: Zaterdag 25 maart 2017 van 16.00 tot 18.00 uur

 

Zaterdag 25-03-2017

16.00 t/m 18.00

Westvoorne

Extra informatie

Locatie
Oostvoorne

Plaats reactie

Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

RSS feed voor reacties op deze pagina | RSS feed voor alle reacties

Terug
VP