Orgeldag Voorne-Putten op 10 juni

Geplaatst op

  • Kerk Geervliet orgel

Als u foto’s/video’s instuurt gaat u akkoord met publicatie van deze foto’s/video’s op www.voorne-putten.nl, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. De door u ingestuurde foto’s/video’s zijn uw eigen werk of u bent gerechtigd deze foto’s/video’s toe te sturen. De foto’s/video’s mogen niet getruct zijn.

Sleep foto's in het vierkant of klik op de upload knop.
Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Geervliet

Op zaterdag 10 juni zal de traditionele Orgeldag Voorne-Putten plaatsvinden in de kerken van Geervliet en Zwartewaal. Belangstellende organisten kunnen de orgels bespelen in de Onze Lieve Vrouwe Kerk te Geervliet en de Martinuskerk te Zwartewaal. Het betreft instrumenten van Bätz-Witte (1874), Fonteijn-Gaal (1973) en Bakker-Timmenga (1903). Het organistenteam van de Protestantse Gemeente Tweestromenland, bestaande uit Liene Madern Stradina, Wim Haveman, Frank van der Loo en Jan Pieter Baan zal de orgels demonstreren een waar nodig assistentie verlenen.

Komt u ook? De dag begint om 9.30 uur in Geervliet met koffie en gebak. Daar vindt om 12.00 uur ook de lunch plaats. Daarna zetten de dag zich voort in Zwartewaal, waar rond 16.00 uur de dag wordt afgesloten met een aangekleed drankje. De kosten bedragen tien euro, inclusief lunch en borrel. Kinderen betalen een kwart van het bedrag. Aanmelding vooraf is mogelijk via Jan Pieter Baan, j.baan6@upcmail.nl 0181-850497 06-12392191. Zie ook www.resantiquae.nl.

Zaterdag 10-06-2017

09.30 t/m 16.00

Geervliet

Extra informatie

Locatie
Geervliet

Plaats reactie

Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

RSS feed voor reacties op deze pagina | RSS feed voor alle reacties

Terug
VP