Lotgenotengroep steun bij rouw

Geplaatst op

Bron: Humanitas afdeling Voorne-Putten en Rozenburg

  • IMG 20170729 212554

Als u foto’s/video’s instuurt gaat u akkoord met publicatie van deze foto’s/video’s op www.voorne-putten.nl, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. De door u ingestuurde foto’s/video’s zijn uw eigen werk of u bent gerechtigd deze foto’s/video’s toe te sturen. De foto’s/video’s mogen niet getruct zijn.

Sleep foto's in het vierkant of klik op de upload knop.
Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Voorne-Putten

Humanitas afdeling Voorne-Putten en Rozenburg organiseert binnenkort weer een lotgenotengroep om mensen met elkaar in contact te brengen. De eerste bijeenkomst start bij voldoende aanmeldingen op vrijdag 1 september 2017 om 10.00 uur in het Humanitas-huis aan de Veerman 3 in de Gildewijk tegenover Metrostation Centrum in Spijkenisse. Er zullen 8 bijeenkomsten van 2 uur worden gehouden, de begeleiding is in handen van ervaren en getrainde vrijwilligers. Voor deelname aan deze lotgenotengroep wordt een eenmalige bijdrage gevraagd van € 25,-. Voor meer informatie en aanmelding kunt u terecht bij de coördinatoren van Humanitas, Steun bij Rouw, telefoon 06-20208751/leontien-humanitas@outlook.com.

De wereld lijkt stil te staan wanneer je iemand verliest door de dood. Er breekt een periode aan van verwarring. En nu bent u wellicht op zoek naar een manier om om te gaan met het verlies van een dierbare. Buiten u om gaat het leven, hoe hard ook, gewoon door. Daardoor ontstaat het gevoel van eenzaamheid. En natuurlijk zullen er mensen om u heen zijn die er voor u willen zijn, maar die wilt u niet steeds lastig vallen met uw verdriet. Als u met anderen, die nagenoeg hetzelfde hebben doorgemaakt, samen kunt stilstaan bij het verdriet, naar elkaars verhalen kunt luisteren en elkaars ervaringen kunt delen, dan voelt u zich misschien begrepen en niet zo alleen.

Vrijdag 01-09-2017

10.00 t/m 12.00

Voorne-Putten

Extra informatie

Locatie
Spijkenisse

Plaats reactie

Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

RSS feed voor reacties op deze pagina | RSS feed voor alle reacties

Terug
VP