Groot onderhoud Groene Kruisweg N218/N493: start fase 3

Geplaatst op

  • kruising n218 n493

Als u foto’s/video’s instuurt gaat u akkoord met publicatie van deze foto’s/video’s op www.voorne-putten.nl, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. De door u ingestuurde foto’s/video’s zijn uw eigen werk of u bent gerechtigd deze foto’s/video’s toe te sturen. De foto’s/video’s mogen niet getruct zijn.

Sleep foto's in het vierkant of klik op de upload knop.
Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Nissewaard

Provincie Zuid-Holland start vandaag om 21.00 uur met fase 3 van de werkzaamheden aan de N218 Groene Kruisweg tussen de Hartelweg en Geervliet.

Planning

Tot op heden loopt het groot onderhoud aan de Groene Kruisweg (N218/N493) vanaf Geervliet tot en met het Baljuwplein in Spijkenisse volgens planning en conform de fasering.  Vanaf vrijdag starten de werkzaamheden van fase 3. Van vrijdag 11 augustus 21.00 uur tot en met maandag 14 augustus 05.00 uur en van vrijdag 18 augustus 21.00 uur tot en met maandag 21 augustus 05.00 uur vinden er werkzaamheden plaats aan de noordzijde van de N218, de Borgtweg en de Oude Singel in Geervliet. Van vrijdag 26 augustus 21.00 uur tot en met maandag 28 augustus 05.00 uur en van vrijdag 1 september 21.00 uur tot en met maandag 4 september 05.00 uur vinden er werkzaamheden plaats aan de zuidzijde van de N218, de Malledijk en Parallelweg. Gedurende de werkzaamheden blijft er één rijstrook open voor het doorgaande verkeer. Het verkeer wordt dus over één rijbaan geleid, mogelijk met vertraging.

Baljuwplein

Nachtafsluitingen

Voor de werkzaamheden aan het Baljuwplein zijn twee nachtafsluitingen nodig. In de nacht van maandag 14 augustus 21.00 uur tot dinsdag 15 augustus 05.00 uur gaat het Baljuwplein dicht om de werkzaamheden op de zuidzijde van de rotonde te verplaatsen naar de noordzijde. Het verkeer wordt daarna over de zuidzijde van de rotonde geleid. De Galvaniweg en de Baljuwlaan blijven afgesloten voor het verkeer.

In de nacht van zondag 20 augustus 21.00 uur tot maandag 21 augustus 05.00 uur wordt het Baljuwplein afgesloten om alle verkeersmaatregelen te verwijderen. Tijdens de twee nachtelijke afsluitingen wordt het verkeer omgeleid over de Sportlaan/Churchilllaan en andersom. Op maandag 21 augustus 05.00 uur wordt het Baljuwplein weer opengesteld voor al het verkeer.

Weekendafsluiting

Het Baljuwplein moet nog een weekend volledig worden afgesloten om de rotonde te asfalteren. We hebben u eerder geïnformeerd dat dit weekend in september zal zijn. Door de werkzaamheden aan de N57 wordt de volledige afsluiting verplaatst naar een nader te bepalen weekend in oktober. Meer informatie hierover volgt te zijner tijd.

Nieuwe verkeerssituatie Sportlaan

De afgelopen vier weekenden is er gewerkt aan de N493. De weg is opnieuw geasfalteerd en de belijning is aangepast. Daarnaast is de rijstrook voor rechtsafslaand verkeer op de Sportlaan richting de Hartelweg verlengd. De verlengde rechtsaffer zorgt voor een nieuwe verkeerssituatie waar het verkeer aan moet wennen. De provincie Zuid-Holland vraagt automobilisten hier rekening mee te houden.

Plaats reactie

Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

RSS feed voor reacties op deze pagina | RSS feed voor alle reacties

Terug
VP