Brielle bereidt zich voor op drukke 1-aprilviering

Geplaatst op

Bron: Gemeente Brielle

  • Brielle bereidt zich voor op drukke 1 Aprilviering

Als u foto’s/video’s instuurt gaat u akkoord met publicatie van deze foto’s/video’s op www.voorne-putten.nl, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. De door u ingestuurde foto’s/video’s zijn uw eigen werk of u bent gerechtigd deze foto’s/video’s toe te sturen. De foto’s/video’s mogen niet getruct zijn.

Sleep foto's in het vierkant of klik op de upload knop.
Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Brielle

Gemeente Brielle, 1-aprilvereniging, horecaondernemers en politie trekken gezamenlijk op in aanloop naar de 1-aprilviering. Het evenement valt op een zaterdag. Daarom wordt er extra drukte verwacht. Bij de afstemming staan veiligheid, gastvrijheid en voldoende voorzieningen centraal.

1-aprilviering op zaterdag

Dit jaar valt 1 april op een zaterdag. De organisatie verwacht daarom dat veel mensen dit feest in Brielle komen vieren. Daar is Brielle blij mee, maar dat vraagt wel meer voorbereiding. Zo zal er rekening worden gehouden met meer sanitaire- en parkeervoorzieningen. Ook de veiligheid van bezoekers, deelnemers en medewerkers is een belangrijk punt. ,,Dit vraagt niet alleen van alle betrokken partijen de nodige inzet, maar ook van alle bezoekers. Ik hoop daarom dat iedereen meewerkt aan een gezellige en veilige 1-aprilviering’’, aldus burgemeester Rensen.

De betere afstemming tussen gemeente en partners moet ertoe leiden dat de 1-Aprilviering veilig en goed verloopt.

 

Plaats reactie

Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties.

RSS feed voor reacties op deze pagina | RSS feed voor alle reacties

Terug
VP