120 km/uur te hard op de A15, rijbewijs kwijt

Geplaatst op

Bron: Politiebericht

  • motoragent staat langs een snelweg

Als u foto’s/video’s instuurt gaat u akkoord met publicatie van deze foto’s/video’s op www.voorne-putten.nl, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld. De door u ingestuurde foto’s/video’s zijn uw eigen werk of u bent gerechtigd deze foto’s/video’s toe te sturen. De foto’s/video’s mogen niet getruct zijn.

Sleep foto's in het vierkant of klik op de upload knop.
Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Regio

Dinsdagmorgen, om ongeveer 10.00 uur zag een agent van politie op het Hartlekruis (A15) een motorrijder die kennelijk veel te hard reed.

De agent, zelf ook op de motor, zette de achtervolging in in de richting van Rozenburg en constateerde dat de motorrijder minimaal 240 km/uur reed. Op sommige plekken zelf harder.

De snelheidsduivel werd aan de kant gezet op de N57 ter hoogte van Vierpolders en daar kreeg de 26-jarige Barendrechter een bekeuring en kon hij zijn rijbewijs inleveren. De hoogte van de boete zal later worden bepaald door het openbaar Ministerie.

Plaats reactie

Wilt u alstublieft hieronder een vinkje geven om spam te voorkomen.

Reacties

  • ted bruijnen 28/03/2017 8:04pm (5 maanden geleden)

    tja... je zult zelf maar links met auto 150 km per uur rijden okay ook te hard !! inschattingsfouten medeweggebruikers met mensen die dan tegen de 250 km/ph rijden zijn zo gebeurd.... tricky dus.. tis niet de plek voor zulke snelheden

RSS feed voor reacties op deze pagina | RSS feed voor alle reacties

Terug
VP