Afbeelding
Foto: Wilko Smit

Hockeysters HC Voorne incasseren schlemielige nederlaag

Sport 269 keer gelezen


Bleiswijk- De hockeysters van HC Voorne moesten winnen van Bleiswijk. Het was de laatste strohalm om te overleven in de derde klasse, maar het team van Henry Penders verloor de cruciale degradatiewedstrijd in en tegen Bleiswijk met 1-0 (0-0, 1-0, 0-0, 0-0). De HC kan een afzink naar de vierde klasse nagenoeg niet meer voorkomen.

‘’We moesten winnen om nog een kans te maken om in de derde klasse te blijven’’, stelde coach Henry Penders. ‘’Bovendien wilden we de forse 0-6 thuisnederlaag recht zetten. Door een onterechte strafcorner in het tweede kwart scoorde Bleiswijk de 1-0 en hadden wij de pech dat we niet tot scoren kwamen.’’ De mooiste kans die HC Voorne kreeg op de gelijkmaker was in het derde kwart toen Sanne Moerland na een breedlegger van Chayenne van Rossen tegen de keepster opschoot en Sanne Moerland had in het laatste kwart pech met een knal op de paal. ‘’We hebben volgens plan een goede wedstrijd gespeeld, er is keihard gevochten voor een resultaat, hadden de overhand, maar op de cruciale momenten vergaten we de trekker over te halen. Dus hebben we in feite op de details verloren. De meiden baalden er ook van.’’ HC Voorne komt pas op zondag 26 mei weer in actie tegen Kieviten.

HC Voorne: Daphne Vroegh; Floor de Vos, Amber Moerland, Jada Dreischor, Myke Grijzenhout; Juliette van den Berg, Daisy Boers, Femke Smit; Caitlin Alves, Sanne Moerland, Chayenne van Rossen. Julia de Groot, Fenna Overheid, Bente Paauwe en Floor van der Roets kwamen ook in actie.

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op groothellevoet.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws