Handbalsters Helius pletten HVOS

Sport 337 keer gelezen

Spijkenisse- De handbalsters van Helius hebben na de forse overwinning tegen Vires et Celeritas op De Brug in Spijkenisse ook HVOS in de ZW-ZH 02 klasse getrakteerd op een 9-17 (4-8) nederlaag.

‘’We zijn met de eerste rake aanval voortvarend begonnen, stonden verdedigend als een huis en zijn met gevarieerde aanvallen naar een 1-4 stand blijven scoren’’, loofde coach Frank van Leeuwen het spel van zijn team. ‘’We bleven makkelijk spelen, hoewel het kunstgras toch anders onder de voeten voelt als het asfalt bij ons. HVOS kwam ook wat beter in het spel en kwam net na rust terug tot 6-8. Nadat Lotte (Nap, DR) de stand op 6-9 had gebracht, keerde de rust terug in het team, zijn we verdergegaan en hebben het karwei vervolgens afgemaakt. We hebben twee wedstrijden gewonnen, nu kijken of we dit kunnen doorzetten.’’ Naast de overwinning moest Helius ook een domper verwerken met het uitvallen van Quinty Roskam. ‘’Quinty liep bij een onverwachte val een schouderblessure op. Ik hoop dat het zal meevallen.’’ Helius speelt pas op zondag 26 mei de topper tegen Atomium ’61.
Helius: Eva van Leeuwen; Mila Went (1 keer), Niki Spoor (1 keer), Lotte Nap (2 keer), Demi de Boer (8 keer), Danielle Bekkers (1 keer), Quinty Roskam (2 keer), Julia van der Plas, Eline Verweij (1 keer), Anouk Hartogh (1 keer), Lizzy Leumens.