Afbeelding
Foto: 't Capproen

’t Capproen legt ZKV op de slachtbank

Sport 232 keer gelezen

Zuidland- ’t Capproen is het korfbalseizoen in Poule 4 (11) uitstekend begonnen, want na de ruime thuiszege tegen SKV werd op Groot-Nibbeland in Zuidland ZKV met liefst 2-18 (1-8) opzijgeschoven.

‘’We zijn vanaf de eerste minuut losgegaan en dat hebben we tot het einde van de wedstrijd volgehouden’’, uitte coach John Groenemeijer zijn tevredenheid over het team. ‘’We hebben een mooi, gevarieerd spelletje gespeeld waarin we het getrainde in de wedstrijd hebben teruggezien. In het begin werd er teveel nagedacht, nu herkende ik veel automatisme in het spel. Opmerkelijk was ook het optreden van de vrouwen. Niet alleen qua score hadden zij de overhand, maar ook in de duels, zelfs tegen de heren, bleken zij ditmaal heel scherp. Als er dan zo’n mooie uitslag uitkomt met slechts twee tegentreffers, was dit er wel een die ik op voorhand niet heb zien aankomen. Alle complimenten voor het team’’, aldus John Groenemeijer. ’t Capproen komt op 11 mei pas weer in actie in de topper in Mijnsheerenland tegen Oranje Zwart/De Hoekse.

‘t Capproen: Iris Letterie (4 keer, 45. Zoë van der Perk), Dianne Kuiper (3 keer, 31. Brittany de Kruif 2 keer), Richard van Marion, Rick van der Kellen 45. Mike Jansen); Roan Jongejan (4 keer), Mark Wietzes (1 keer, 31. Freek Sjouw), Yentl van der Perk (3 keer), Sanne Hoogendoorn (1 keer).

Kijk voor meer nieuws uit Hellevoetsluis op groothellevoet.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws